Α.Σ.Ο.Ν

Ποιοί είμαστε:

Ο αθλητικός σκακιστικός όμιλος Ναυπάκτου ” ΕΠΑΧΤΟΣ ” η αλλιώς ΑΣΟΝ ” ΕΠΑΧΤΟΣ ” δημιουργήθηκε το 2006 με αρχικό σκοπό να φέρει παιδιά , νέους και μεγάλους πιο κοντά σε ένα από τα πιο δημοφιλή επιτραπέζια αθλήματα – χόμπι όπως είναι το ΣΚΑΚΙ . Αυτό προς στιγμήν το έχει καταφέρει πολύ καλά και συνεχίζει . Μέσα από τις προπονήσεις , τα τουρνουά και τις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί έχει καταφέρει να διαδώσει με τον καλύτερο τρόπο το ΣΚΑΚΙ στους δημότες της ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ .
Βέβαια ο ΑΣΟΝ ” ΕΠΑΧΤΟΣ ” δεν σταμάτησε εκεί , έχει κάνει ένα ακόμη βήμα εντάσσοντας στο δυναμικό του και το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ( ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ) . Στα μέσα του 2012 o υπεύθυνος του ΑΣΟΝ κύριος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΚΗΣ σε συνεργασία με κάποιους πολίτες και ειδικούς του αθλήματος αποφάσισαν να κάνουν αυτό το μεγάλο βήμα για τα αθλητικά δρώμενα της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ έχοντας φυσικά την πλήρης υποστήριξη της κοινωνίας του δήμου ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ . Προπονήσεις , τοπικά τουρνουά και φυσικά το περιφεριακό πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αποτελούν το βασικό πρόγραμμα του τμήματος μας .
ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ λοιπόν , δίνουν νόημα και περιεχόμενο στην αθλητική ζωή του δήμου μας , αλλά φυσικά τίποτε δεν θα είχε γίνει και τίποτε δεν μπορεί να έχει μέλλον χωρίς την δική σας παρουσία και υποστήριξη του συλλόγου μας .
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ