Μενού Κλείσιμο

Ποιοί είμαστε:

Ο αθλητικός σκακιστικός όμιλος Ναυπάκτου ” ΕΠΑΧΤΟΣ ” η αλλιώς ΑΣΟΝ ” ΕΠΑΧΤΟΣ ” δημιουργήθηκε το 2006 με αρχικό σκοπό να φέρει παιδιά , νέους και μεγάλους πιο κοντά σε ένα από τα πιο δημοφιλή επιτραπέζια αθλήματα – χόμπι όπως είναι το ΣΚΑΚΙ . Αυτό προς στιγμήν το έχει καταφέρει πολύ καλά και συνεχίζει . Μέσα από τις προπονήσεις , τα τουρνουά και τις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί έχει καταφέρει να διαδώσει με τον καλύτερο τρόπο το ΣΚΑΚΙ στους δημότες της ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ .
Βέβαια ο ΑΣΟΝ ” ΕΠΑΧΤΟΣ ” δεν σταμάτησε εκεί , έχει κάνει ένα ακόμη βήμα εντάσσοντας στο δυναμικό του και το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ( ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ) . Στα μέσα του 2012 o υπεύθυνος του ΑΣΟΝ κύριος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΚΗΣ σε συνεργασία με κάποιους πολίτες και ειδικούς του αθλήματος αποφάσισαν να κάνουν αυτό το μεγάλο βήμα για τα αθλητικά δρώμενα της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ έχοντας φυσικά την πλήρης υποστήριξη της κοινωνίας του δήμου ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ . Προπονήσεις , τοπικά τουρνουά και φυσικά το περιφεριακό πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αποτελούν το βασικό πρόγραμμα του τμήματος μας .
ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ λοιπόν , δίνουν νόημα και περιεχόμενο στην αθλητική ζωή του δήμου μας , αλλά φυσικά τίποτε δεν θα είχε γίνει και τίποτε δεν μπορεί να έχει μέλλον χωρίς την δική σας παρουσία και υποστήριξη του συλλόγου μας.

 Α Σ Ο Ν ”ΕΠΑΧΤΟΣ” -ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

Την 19η/12/2021 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – «ΕΠΑΧΤΟΣ». Έγινε ο απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ., ο οικονομικός απολογισμός, η έγκρισή του και η απαλλαγή ευθύνης των μελών του Δ.Σ. Στη συνέχεια και παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες με εκλογή εφορευτικής επιτροπής και ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου, μελών Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία.
 Με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Για το Δ.Σ.:
  • Νάκης Παναγιώτης, Πρόεδρος
  • Μπερετάνου Ελένη, Αντιπρόεδρος
  • Κατσιγιάννης Παύλος, Γενικός Γραμματέας
  • Σφήκας Σπυρίδων,Ταμίας
  • Ντάρλας Δημήτριος, Μέλος
 
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
  • Δούρος Νικόλαος
  • Δημητρόπουλος Νικόλαος
  • Πατσαούρας Κών/νος
 
 
Σας Ευχαριστούμε όλους!!!