Μενού Κλείσιμο

Δύο σερί νίκες ο ΑΣΟΝ’ΕΠΑΧΤΟΣ’ στο σκάκι.

Ο στόχος επετεύχθη για τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ’ΕΠΑΧΤΟΣ)για τη παραμονή στην Α’ Τοπική κατηγορία της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Δυτικής Ελλάδος.

Από την 4η κιόλας αγωνιστική και έπειτα από 2 συνεχόμενες νίκες η ομάδα της Ναυπάκτου εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Α’ τοπική κατηγορία της Ε.Σ.Σ.Δ.Ε. Η πρώτη νίκη ήρθε την Κυριακή 28/4/2023 όταν ο ΑΣΟΝ επικράτησε στην Ναύπακτο της ΝΕ Πατρών με σκορ 5,5-4 (σε 10 σκακιέρες) κάνοντας το πρώτο μεγάλο βήμα για την παραμονή. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Κατσιγιάννης Π., Τσιτσιρίκης Γ., Πέτλης Ε., Μαυρομύτης Ι., Βλαχογιάννη Ι., Αλεξοπούλου Β., Λουκοπούλου Λ., Κωτσόπουλος Ι., Αλεξόπουλος Κ. και Βλάχος Π.

Μόλις μια εβδομάδα μετά, η ομάδα της Ναυπάκτου παρουσιάστηκε ακόμα πιο ισχυρή και με σκορ 7,5-2,5 νίκησε εντός έδρας τον Προμηθέα Πατρών σκαρφαλώνοντας μάλιστα στην τρίτη θέση του ομίλου. Με την ομάδα της Ναυπάκτου αγωνίστηκαν οι Παππάς Α., Κατσιγιάννης Π., Τσιτσιρίκης Γ., Γούλας Ν., Λάμπου Ι., Αλεξοπούλου Β., Λουκοπούλου Λ., Κωτσόπουλος Ι., Αλεξόπουλος Κ. και Βλάχος Π.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τελειώνουν και τυπικά την άλλη εβδομάδα με τον ΑΣΟΝ να αντιμετωπίζει τον Σ.Ο. Πατρών εκτός έδρας με στόχο την διατήρηση της 3ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η φετινή χρονιά για τον ΑΣΟΝ ‘Έπαχτος’ ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία, καθώς η επιστροφή του στην Α’ τοπική κατηγορία συνοδεύτηκε και με μια εξαιρετική εμφάνιση ύστερα από αρκετά χρόνια παρουσίας στην Β’ κατηγορία.