Μενού Κλείσιμο

Φινάλε με νίκη και 3η θέση ο ΑΣΟΝ ΄ ΕΠΑΧΤΟΣ

Σ Ο ΠΑΤΡΩΝ – Α Σ Ο Ν ‘ ΕΠΑΧΤΟΣ’ 2 – 5,5
Με μία ακόμη νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα σκάκι του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ ΈΠΑΧΤΟΣ),. Αυτή τη φορά επικράτησε εκτός έδρας στην Πάτρα του ιστορικού ΣΟΠ με 5,5 – 2 διατηρώντας με τη νίκη αυτή την 3η θέση στην τελική βαθμολογία που είναι και η υψηλότερη στην ιστορία του συλλόγου , για το πρωτάθλημα Α τοπικής (ΠΟΑ) της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Δυτικής Ελλάδος .
Στον τελευταίο επίσημο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος με την ομάδα της Ναυπάκτου αγωνίστηκαν οι Τσιτσιρίκης Γ., Πετλής Ε., Κωτσόπουλος Ι., Αλεξόπουλος Κ., Κουτσογιάννη Γκερς Γ., Λουκοπούλου Λ., Αλεξοπούλου Β., Βλάχος Π., Ντάρλας Γ. και Πλούμης Δ. 
Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο το γεγονός πως η φετινή χρονιά για τον ΑΣΟΝ ‘ΕΠΑΧΤΟΣ’  ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η επιστροφή του στην Α’ τοπική κατηγορία συνοδεύτηκε εκτός από την 3η θέση και με την ανάδειξη πολλών νέων σκακιστών και σκακιστριών ιδιαίτερα στις νεανικές σκακιέρες, κάτι που αφήνει πολλές ελπίδες για το μέλλον. Δεν αποκλείεται μάλιστα η σκακιστική ομάδα της Ναυπάκτου να επανέλθει στις διακρίσεις και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, αφού τα πρώτα δείγματα γραφής φανερώνουν πως έχει ιδιαίτερη δυναμική με πολλές εναλλακτικές λύσεις σε αγόρια και κορίτσια σε όλες τις κατηγορίες κάτω των 20 ετών και δείχνει ικανή να διεκδικήσει μετά από αρκετά χρόνια και μια πρόκριση σε τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος.