Μενού Κλείσιμο

Με επιτυχία το 12ο Τουρνουά σκακιού  blitz ‘’LEPANTO’’

1 / 1

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο FM Νίκος Γεωργακόπουλος από την Πάτρα, την  δεύτερη θέση κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Κούρογλου από την Ναύπακτο, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Κόλλιας από την Πάτρα.  
Στις γυναίκες πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Κυριακή Καλύβα από την Πάτρα, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Άννα Ευστρατίου από την Ναύπακτο και την τρίτη η νεαρή Γεωργία Χριστοδούλου από την Πάτρα.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 12ο Τουρνουά σκακιού blitz “LEPANTO” στο πλαίσιο του εορτασμού της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 στο INSPOT CAFE (παραλία Ψανής –Ναύπακτος). Σε εξαιρετικό κλίμα και με τη συμμετοχή 70 σκακιστών και σκακιστριών κάθε ηλικίας  από διάφορες πόλεις της Ελλάδας: Ναύπακτο, Πάτρα, Αγρίνιο, Αίγιο, Ζάκυνθο, Άρτα, Λιβαδειά, Βόνιτσα και ύστερα από τρία χρόνια αποχής λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, το πολυπληθέστερο και αγαπημένο τουρνουά των σκακιστών της περιοχής επέστρεψε με όμορφες σκακιστικές αναμετρήσεις και μεγάλο ενδιαφέρον για μικρούς και μεγάλους.  

Από την Ναύπακτο μετάλλια στις ηλικιακές τους κατηγορίες κατέκτησαν οι Παντελής Τυροσβούτης, Λαμπρινή Λουκοπούλου, Γαβριέλα και Μελιτίνη Αλεξοπούλου.

Αξίζουν πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς ThinkID, στο λογιστικό γραφείο Τσιλιγιάννη καθώς και στους ίδιους τους σκακιστές που για άλλη μία χρονιά στήριξαν το τουρνουά της πόλης μας με τη συμμετοχή τους.

Το τουρνουά αποτέλεσε μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) «Έπαχτος», του μόνου ενεργού σωματείου της Ναυπάκτου που προωθεί το σκάκι και προβάλλει την πόλη μας με τις συνεχείς επιτυχίες του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στη σελίδαhttps://chess-results.com/tnr822396.aspx?lan=19&art=1&rd=11&turdet=YES