Μενού Κλείσιμο

Έγινε το 1ο Τουρνουά Σκακιού Rapid Φοιτητών Ναυπάκτου

Στον φιλόξενο χώρο του NAFS Hotel-Ναύπακτος ,το διήμερο 28 & 29 Δεκεμβρίου 2023,φοιτητές και νέοι επιστήμονες της Ναυπάκτου σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, συγκεντρώθηκαν, γνωρίστηκαν μεταξύ τους . αντάλλαξαν απόψεις και έπαιξαν το αγαπημένο τους παιγνίδι το σκάκι.

Έπαιξαν στο ‘’1ο Τουρνουά Σκακιού Rapid Φοιτητών & Νέων Επιστημόνων Ναυπάκτου» , που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου , (ΑΣΟΝ) “ΕΠΑΧΤΟΣ”, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει τη νέα γενιά των επιστημόνων προτρέποντάς την να μην αποκοπεί από τις ρίζες της.

Νικητής του τουρνουά ήταν ο Κούρογλου Κων/νος (Ιατρική) και ακολούθησαν 2ηΜπανιά Ελένη (Ιατρική), 3οςΚρίτσας Βασίλης (Ιατρική),4ος Τσιτσιρίκης Γρηγόρης (Μηχανικός Υπολογιστών-ΗΜΜΥ),5ος Βλάχος Νικόλαος ( Πολ.Μηχανικός-MBA) και 6ος Μπανιάς Δημήτριος (Οδοντιατρική).Στις γυναίκες: 1η Μπανιά Αγγελική (Ιατρική),2η Καρασμαΐλη Γεωργία (Ιατρική) και 3η Γκερς-Κουτσογιάννη Γεωργία (Ηλεκτρολόγων Μηχ.).

Στους παραπάνω δόθηκαν κύπελλο , μετάλλια και συμβολικά χρηματικά ποσά ,στους δε υπόλοιπους συμμετέχοντες μοιράστηκαν κάρτες με προσφορά ποτών.

Να ευχαριστήσουμε τη δ/νση του NAFS Hotel για την παραχώρηση της αίθουσας, τον Θοδωρή Κορκόντζελο για την υπέροχη αφίσα, την ANKONtech για την εκτύπωση ,την αθλοθέτριά μας Βάλια Σακελλάρη, όλα τα καταστήματα διασκέδασης πέριξ του λιμανιού της Ναυπάκτου για την προσφορά ποτών, όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση και ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες που έδωσαν την υπόσχεση να ξαναπαίξουν την ίδια ημερ/νία το 2024.

Τέλος να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τα μέσα επικοινωνίας τα οποία στηρίζουν τις διοργανώσεις μας, με τη προβολή τους.